ZaagnetZagen Tools en Tips
Zaag Net introductie

DeWalt Gereedschap

DeWalt gereedschap

DeWalt – al meer dan 90 jaar stelt het Amerikaanse bedrijf met het Duitse hoofdkantoor in het Hessische Rheingau-Taunus-district de behoeften van professionele gebruikers.

Voor de krachtige machines, waarvan het handelsmerk zwart-geel is, gaat de naamsbekendheid al lang verder dan het Amerikaanse land en de stad Idstein.

Het merk wordt voornamelijk verkocht via gespecialiseerde detailhandelaren. Om ervoor te zorgen dat ambitieuze doe-het-zelvers ook kunnen profiteren van de voordelen van dit merk, verkoopt DeWalt zijn producten nu ook via online platforms zoals Coolblue en andere grote webshops. Het merk is al lang overal een vaste waarde geworden.

DeWalt heeft ook een aanzienlijke portefeuille opgebouwd op het vlak van de Schaafmachines.

Bijzonderheden van het bedrijf

Er zijn nog twee andere punten die het bedrijf van andere onderscheiden;

  • er zijn regelmatig landelijke evenementen waar gespecialiseerde dealers ter plaatse worden opgeleid en de mogelijkheid hebben om de tools uit te proberen
  • Recyclingconcept; probleemloze terugname van gebruikt elektrisch gereedschap vanuit het oogpunt van recycling en verwijdering

Geschiedenis en bedrijfsfilosofie

Het begon allemaal in 1923 met de uitvinding van Raymond DeWalt’s “radiaalarmcirkelzaag”. Sindsdien is DeWalt uitgegroeid tot een wereldberoemde gereedschapsfabrikant.

Zwart geel DeWalt Logo
  • Duitse hoofdvestiging: Idstein, district Rheingau-Taunus, Rheingau-Taunus.
  • Algemeen directeur: Christian Monning, Martin KreimerDickenhobel DeWalt.
  • Zwart-geel is een gedeponeerd handelsmerk voor DeWalt elektrisch gereedschap & accessoires.

DeWalt Afkortzagen

Een DeWalt afkortzaag of DeWalt verstekzaag is uitermate geschikt voor het zagen van diverse soorten producten zoals panelen, balken en laminaat. Ook is het vaak mogelijk in een hoek, in verstekken en in dubbele verstekken te zagen met een afkort-zaag. DeWalt afkortzaagmachines beantwoorden doorgaans de hoge eisen die een professionele vakman aan zijn gereedschappen stelt. Zo kunt u nauwkeurig, doeltreffend en geconcentreerd te werk gaan met de verstekzagen van dit merk.

DeWalt cirkelzagen

Een DeWalt cirkelzaag is met name geschikt voor het zagen van verlengde zaagsnedes. Vaak kan een DeWalt cirkelzaag niet alleen rechte maar ook onder een hellingshoek van 45 graden worden gezaagd. Dat is natuurlijk erg praktisch, zodat de planken goed aansluiten in bijvoorbeeld een hoek van een ruimte.

DeWalt decoupeerzagen

Een decoupeerzaag van DedWalt is een scherp elektrisch gereedschap dat wordt gebruikt voor het snijden van gebogen lijnen in hout of andere materialen. Terwijl de meeste zagen alleen in een rechte lijn kunnen zagen, maakt een decoupeerzaag het makkelijker om ingewikkelde patronen en vormen te snijden. De hoge kwaliteit die DeWalt voor decoupeerzagen vordert, betekent dat je echt jarenlang hiermee aan de slag kunt gaan.

Zaagnet